Hevoskesä 2019

Sydänkavion viides leirikesä! Olitpa sitten pieni tai jo vähän isompi ratsastaja, vasta-alkaja tai pidemmälle edennyt, olet lämpimästi tervetullut mukaan.

Kaikilla leireillämme hevostellaan monipuolisesti; harjoitellaan issikoiden askellajeja, huristellaan maastossa tason mukaan,joka päivä info-tunti hevosen ylläpitoon ja hoitoon liittyen, harjoitellaan tasapainoa tempputunnilla sekä opetellaan hevosmiestaitoja. Voimme järjestää yömaastoja ja kärryajelua. Lisäksi jokaisella leirillä askarrellaan. Leirin aikana järjestämme myös leirikasteen, johon osallistuminen on vapaaehtoista, ja jokaisen leirin päätteeksi pidämme leikkimielisen leirikisan, jossa pääset harjoittelemaan leirillä oppimiasi taitoja.

Tallillamme on säiden salliessa mahdollisuus uida sekä uittaa shettiksiämme Väänteenjoen rannassa, joten otathan uimapuvun mukaasi. Mukaan tulee pakata myös ratsastukseen sopivat varusteet sekä vaihtovaatteet, makuupussi ja/tai petivaatteet, pyyhe ja omat hygieniatarvikkeet ja mahdolliset lääkkeet. Aurinkoisen sään varalta on hyvä ottaa mukaan aurinkosuojavoidetta ja hattu, ja paarmojen/hyttysten varalta ötökkäkarkoite.

Leirillä otamme leirikuvat oman suosikkihepan kanssa ja kuvaan saa ottaa "kuvausvaatteet", esim. peruukkia, kesämekkoa, naamiaisasua, ihan mitä itse haluaa =) 

Leirihintaan kuuluu majoitus, aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala (huom! ensimmäisenä päivänä ei aamiaista, eikä viimeisenä päivänä päivällistä/iltapalaa).

Tallin yhteydessä palveleva leirikioski on avoinna jokaisen leirin aikana. Sieltä voit halutessasi ostaa pientä naposteltavaa.

Ikäraja leireille on 7 vuotta, ellei erikseen toisin mainita. Jokaiselle leirillemme mahtuu max 8 osallistujaa. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 14 vrk ennen leirin alkua. Maksuja ei palauteta peruutuksen vuoksi, mutta sairaustapauksessa voit saada hyvityksen maksuista toiseen leiriin tai irtotunteihin puolen vuoden sisällä. 

Leiriläisemme ovat vakuutettuja RYHMÄTAPATURMAVAKUUTUKSELLA!

 

Hinnat:

  • 5 päivää: 495 e/hlö, varausmaksu 100 e.
  • 4 päivää: 420 e/hlö, varausmaksu 100 e.
  • 3 päivää: 320 e/hlö, varausmaksu 100 e.
  • 2 päivää: 220 e/hlö, varausmaksu 100 e.
  • 1 päivä: 115 e/hlö,varausmaksu 50 e.

Huom! Leirit I, II, IV ja VI +25€ (Ratsujousiammuntakurssi)

Huom! Mikäli sinulla on erityisruokavalio lisäämme leirinhintaan +25€

Leirin voi maksaa halutessaan useammassa erässä kevään aikana. Tässä tapauksessa ole yhteydessä Johannaan 040-736 0276 tai johanna.borgelin@gmail.com

* Edellisen kesän leiriläiset ovat oikeutettuja yhteen ilmaiseen 1h ratsastukseen sovitusti kentällä tai maastossa tammi-maaliskuun 2019 aikana. Varaa ajoissa oma paikkasi iltatunneiltamme tai kysy lähteviä maastoja.

* Tammikuun 2019 loppuun mennessä varatuista leireistä saat -10%:n alennuksen. 

* Samasta taloudesta tuleville annamme myös -10%:n alennuksen (yksi alennus/talous, alennuksia ei voi yhdistää toisiin alennuksiin )

Edellisvuosina leirimme ovat täyttyneet jo alkuvuodesta, olethan siis nopea ja varmistan oman paikkasi suosituilta leireiltämme!

Tervetuloa tekemään vuoden 2019 leirikesästämme ikimuistoinen!

 

YÖMAASTOT KESÄLLÄ 2019 :

Tule kassamme nauttimaan valoisista kesäöistä rauhallisilla maalaisteillä tölttäillen ja metsäpoluilla nautiskellen.

Maastot järjestetään kl. 22.00-00.00.

Maaston yhteyteen voi halutessaan varata iltapalan nuotiolla tai kodassa 20.00-21.30.

Mahdollisuus myös yöpymiseen leirihuoneessamme omin eväin (leirihuoneessa on jääkaappi, mikro, keittolevy, wc, lämminvesi, mutta ei suihkumahdollisuutta)

Hinnat(sis.alv):

  • Maasto 55€
  • Maasto+iltapala nuotiolla/kodassa 75€/Maasto+omatoimi iltapala nuotiolla/kodassa 65€
  • Maasto+yöpyminen omin eväin 80€
  • Maasto+iltapala nuotiolla/kodassa+yöpyminen omin eväin 95€

Yömaastoihin voi osallistua ratsastajat, jotka hallitsevat hevosensa itsenäisesti kaikissa askellajeissa.

Maasto järjestetään kun lähtijöitä on vähintään 3 ratsukkoa. Voit myös kerätä oman porukan (väh.3) ja tilata teille sopivan päivän :)

 

 

 

 

 

Leirit 2019

I. 3.-7.6.2019 Yleisleiri - Sopii jo hieman ratsastaneille.

(TÄYNNÄ)

II.  10.-14.6.2019 Vauhtileiri - Sopii enemmän ratsastaneille.

(TÄYNNÄ)

III. 17.-20.6.2019 Toiveleiri - Sopii kaiken tasoisille.

(TÄYNNÄ)

IV. 25.-28.6.2019 Nuorten toiveleiri - Sopii enemmän ratsastaneille.

(5 paikkaa)

V. 1.-3.7.2019 Alkeisleiri- Sopii vasta-alkajille tai vähän rasastaneille.

(TÄYNNÄ)

VI. 29.7-2.8.2019 Toiveleiri - Sopii kaikentasoisille.

(3 paikkaa)

 

UUTUUS !!  Leireillä I, II, IV ja VI 1 päivä RATSUJOUSIAMMUNTAA. (Tämän päivän käyneenä on oikeutettu osallistumaan ESRAJAN treeniryhmiin sekä jatkamaan muihin ratsujousiammuntakursseihin)

HUOM! Kaikki leirimme alkavat ensimmäisenä leiripäivänä klo 11 ja päättyvät viimeisenä leiripäivänä n. klo 17, ellei toisin ilmoiteta. Lähetämme ennen leirin alkua leirikirjeen, jossa on tarkempaa infoa leiriin liittyen.

Seuraa kotisivujamme sekä Fb-sivuja. Lyhyempiä teemaleirejä on mahdollista järjestää kevään ja kesän aikana =) Voit myös varata oman leirin kavereidesi kanssa (min.4 osallistujaa)

Sydänkavion kautta on myös mahdollista vuokrata tilava (7 hlön) hirsimökki Väänteenjoen varrelta vain kivenheitto tallilta. Mökissa tilavat oleskelutilat, iiiiiso terassi joelle, sauna, moottorivene, ulkohuussi, laituri, sähköt. Juomavesi kanistereilla, pesuvesi saunalle pumpulla joesta. Voit suunnitella oman ratsastusleirin ja majoittua omassa rauhassa vaihtoehtoisesti omin eväin tai ruokapalvelun kera =) Kysy tarjousta !