Hevoskesä 2020

ELÄIN- JA LUONTOLEIRIT KESÄLLÄ 2020 SYDÄNKAVIOSSA

Leiripäivän aikana tutustutaan luontoon liittyviin teemoihin
mm. jokamiehen oikeuksiin, kasveihin, eläimiin tai
retkeilyyn sekä hevostallin toimintaan. Tallilla asustaa
kilttejä islanninhevosia ja shetlanninponeja sekä sydämet
valloittavia amerikan miniatyyrihevosia. Pihapiirissä myös
pupuja ja koiria sekä ihastuttava luonto. Leiripäivät
soveltuvat yli 7- vuotiaille lapsille. Leirimaksuun sisältyy
lounas luonnosta nauttien sekä välipala.
Leiripäivät viikolla 23 1.6, 2.6, sekä viikolla 24 8.6,9.6.
ja 10.6.
Voit osallistua yhteen tai useampaan leiripäivään.
Leiripäivä alkaa klo 09 ja päättyy klo 16.

Hinnat:
1.päivän leiri 80€
2.päivän leiri 150€
3.päivän leiri 210€


Leiripaikka Islanninhevostalli Sydänkavio, Väänteenmäentie
140, 09630 Koisjärvi (Lohja)

Tiedustelut ja varaukset Johanna Borgelin puh. 040-7360276
Leirin ohjaajana toimii luonto- ja eräopasopiskelija, sairaanhoitaja Katja Jokela-Ulenius

Sydänkavion kuudes leirikesä! Olitpa sitten pieni tai jo vähän isompi ratsastaja, vasta-alkaja tai pidemmälle edennyt, olet lämpimästi tervetullut mukaan.

Kaikilla leireillämme hevostellaan monipuolisesti; harjoitellaan issikoiden askellajeja, huristellaan maastossa tason mukaan, joka päivä leiriläiset pääsevät osallistumaan päivittäiseen tallin- ja hevosen ylläpitoon ja hoitoon , harjoitellaan tasapainoa tempputunnilla sekä opetellaan hevosmiestaitoja. Voimme järjestää toiveesta yömaastoja ja kärryajelua. Lisäksi jokaisella leirillä mahdollista myös askarrella, mikäli vaikka säät sateiset. Leirin aikana järjestämme myös leirikasteen, johon osallistuminen on vapaaehtoista, ja jokaisen leirin päätteeksi pidämme leikkimielisen leirikisan, jossa pääset harjoittelemaan leirillä oppimiasi taitoja.

Tallillamme on säiden salliessa mahdollisuus uida sekä uittaa shettiksiämme Väänteenjoen rannassa, joten otathan uimapuvun mukaasi. Mukaan tulee pakata myös ratsastukseen sopivat varusteet sekä vaihtovaatteet, makuupussi ja/tai petivaatteet, pyyhe ja omat hygieniatarvikkeet ja mahdolliset lääkkeet. Aurinkoisen sään varalta on hyvä ottaa mukaan oma juomapullo, aurinkosuojavoidetta ja hattu, ja paarmojen/hyttysten varalta ötökkäkarkoite.

Leirillä otamme leirikuvat oman suosikkihepan kanssa ja kuvaan saa mielellään ottaa "kuvausvaatteet", esim. peruukkia, kesämekkoa, naamiaisasua, ihan mitä itse haluaa =) 

Leirihintaan kuuluu majoitus, aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala (huom! ensimmäisenä päivänä ei aamiaista, eikä viimeisenä päivänä päivällistä/iltapalaa).

Tallin yhteydessä palveleva leirikioski on avoinna jokaisen leirin aikana. Sieltä voit halutessasi ostaa pientä naposteltavaa.

Ikäraja leireille on 7 vuotta, ellei erikseen toisin mainita. Jokaiselle leirillemme mahtuu max 8 osallistujaa. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 14 vrk ennen leirin alkua. Maksuja ei palauteta peruutuksen vuoksi, mutta sairaustapauksessa voit saada hyvityksen maksuista toiseen leiriin tai irtotunteihin puolen vuoden sisällä. 

Leiriläisemme ovat vakuutettuja RYHMÄTAPATURMAVAKUUTUKSELLA!

Hinnat:

  • 5 päivää: 525 e/hlö, varausmaksu 100 e.
  • 4 päivää: 450 e/hlö, varausmaksu 100 e
  • 3 päivää: 350 e/hlö, varausmaksu 100 e.
  • 2,5 päivää (pe ilta-su): 315€, varausmaksu 100 e.
  • 2 päivää: 270 e/hlö, varausmaksu 100 e.
  • 1 päivä: 120 e/hlö,varausmaksu 50 e.

Huom! Mikäli sinulla on erityisruokavalio lisäämme leirinhintaan +30€

Leirin voi maksaa halutessaan useammassa erässä kevään aikana. Tässä tapauksessa ole yhteydessä Johannaan 040-736 0276 tai johanna.borgelin@gmail.com

* Edellisen kesän leiriläiset ovat oikeutettuja yhteen ilmaiseen 1h ratsastukseen sovitusti kentällä tai maastossa tammi-maaliskuun 2020 aikana. Varaa ajoissa oma paikkasi iltatunneiltamme tai kysy lähteviä maastoja.

* Tammikuun 2019 loppuun mennessä varatuista leireistä saat -10%:n alennuksen. 

* Samasta taloudesta tuleville annamme myös -10%:n alennuksen (yksi alennus/talous, alennuksia ei voi yhdistää toisiin alennuksiin )

Edellisvuosina leirimme ovat täyttyneet jo alkuvuodesta, olethan siis nopea ja varmistan oman paikkasi suosituilta leireiltämme!

Tervetuloa tekemään vuoden 2020 leirikesästämme ikimuistoinen!

Leirit 2020

I. 1.-5.6.2020  Vauhtileiri (5pv)- Sopii jo hieman ratsastaneille sekä kokeneille.

(TÄYNNÄ)

II.  8.-11.6.2020 Vauhtileiri (4pv) - Sopii enemmän ratsastaneille.

(TÄYNNÄ)

III. 12.-14.6.2020  - Ratsujousiampujien Seikkailukesäleiri - Sopii kaiken tasoisille ratsujousiampujille.

(SIIRRETTY LOPPUKESÄÄN, PÄIVÄMÄÄRÄ ILMOITETAAN PIAN)

IV. 16.-18.6.2020 Toiveleiri (3pv) Sopii kaikentasoisille jo jonkin verran rasastaneille.

(TÄYNNÄ)

V. 23.-26.6.2020 Toiveleiri - Sopii jo jonkinverran ratsastaneille.

(TÄYNNÄ)

VI.29.6 Soturileiri - Sopii kaiken tasoisille lapsille ja nuorille

(10 PAIKKAA) 

VII. 30.6-1.7.2020 Toiveleiri - Alkeisleiri. 

(8 PAIKKAA)

VIII. 27.-31.7.2020 Vauhdikas toiveleiri - Kokeneille. Tällä kokeneempien leirillä olisi tarkoitus tehdä yksi pidempi vaellus, järjestää ratsastuskilpailuja ja kuunnella leiriläisten toiveita.

(TÄYNNÄ)

UUTUUS !!  Leireillä  tiistaisin ihka oikea "Soturipäivä". Leiriläiset saavat toivoa mitä päivä pitää sisällään: Ratsujousiammuntaa, miekkoja, keihäitä, stuntteja, "sotaleikkejä"= ryhmäpelejä ja kaikki nämä vaihtoehdot siis sekä maastakäsin että hevosen selästä =D. Soturipäivässä hevoset myös koristellaan sotaratsuiksi ja perinteiset leirikuvat on mahdollista ottaa myös silloin leiriläisen näin halutessa. Soturipäivän suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa ihana Anna Minkkinen yhdessä hevostemme kanssa <3

Soturipäivää ei ole Alkeisleirillä, mutta Alkeisleirin edeltävänä päivänä järjestetään erillinen "Soturipäiväleiri". Alkeisleiriläiset voivat näin ollen osallistua jo siihen ja muuttaa leirinsä kahden yön ja kolmen päivän mittaiseksi. 

TÄRKEÄÄ: Ilmoittaudu leirille sähköpostiin: johanna.borgelin@gmail.com. Kerro sähköpostissa leiriläisen koko nimi, ikä, mahdollinen erityisruokavalio, ratsastuskokemus. Varausmaksu lähetetään ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin. 

HUOM! Kaikki leirimme alkavat ensimmäisenä leiripäivänä klo 10 ja päättyvät viimeisenä leiripäivänä n. klo 16, ellei toisin ilmoiteta. Lähetämme ennen leirin alkua leirikirjeen, jossa on tarkempaa infoa leiriin liittyen. 

Seuraa kotisivujamme sekä Fb-sivuja. Lyhyempiä teemaleirejä on mahdollista järjestää kevään ja kesän aikana =) Voit myös varata oman leirin kavereidesi kanssa (min.4 osallistujaa)

Sydänkavion kautta on myös mahdollista vuokrata tilava (7 hlön) hirsimökki Väänteenjoen varrelta vain kivenheitto tallilta. Mökissa tilavat oleskelutilat, iiiiiso terassi joelle, sauna, moottorivene, ulkohuussi, laituri, sähköt. Juomavesi kanistereilla, pesuvesi saunalle pumpulla joesta. Voit suunnitella oman ratsastusleirin ja majoittua omassa rauhassa vaihtoehtoisesti omin eväin tai ruokapalvelun kera =) Kysy tarjousta !