Hevoskesä 2021

Sydänkavion seitsemäs leirikesä! Olitpa sitten pieni tai jo vähän isompi ratsastaja, vasta-alkaja tai pidemmälle edennyt, olet lämpimästi tervetullut mukaan.

Kaikilla leireillämme hevostellaan monipuolisesti; harjoitellaan issikoiden askellajeja, huristellaan maastossa tason mukaan, joka päivä leiriläiset pääsevät osallistumaan päivittäiseen tallin- ja hevosen ylläpitoon ja hoitoon , harjoitellaan tasapainoa tempputunnilla sekä opetellaan hevosmiestaitoja. Voimme järjestää toiveesta estetunnin, yömaaston ja kärryajelua. Agility ja Match-show ovat myös suosittua leiritouhua. Lisäksi jokaisella leirillä mahdollista myös askarrella, mikäli vaikka säät sateiset. Leirin aikana järjestämme myös leirikasteen, johon osallistuminen on vapaaehtoista. Jokaisella leirillä pidämme myös leikkimielisen leirikisan. 

Tallillamme on säiden salliessa mahdollisuus uida sekä uittaa shettiksiämme Väänteenjoen rannassa, joten otathan uimapuvun mukaasi. Mukaan tulee pakata myös ratsastukseen sopivat varusteet sekä vaihtovaatteet, makuupussi ja/tai petivaatteet, oma aluslakana ja tyynyliina, pyyhe ja omat hygieniatarvikkeet ja mahdolliset lääkkeet. Aurinkoisen sään varalta on hyvä ottaa mukaan oma juomapullo, aurinkosuojavoidetta ja hattu, ja paarmojen/hyttysten varalta ötökkäkarkoite.

Leirillä otamme leirikuvat oman suosikkihepan kanssa ja kuvaan saa mielellään ottaa "kuvausvaatteet", esim. peruukkia, kesämekkoa, naamiaisasua, ihan mitä itse haluaa =) 

Leirihintaan kuuluu majoitus, aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala (huom! ensimmäisenä päivänä ei aamiaista, eikä viimeisenä päivänä päivällistä/iltapalaa). Poikkeuksena 3,5 päivän leirit jotka päättyvät jo klo:12.00, silloin vain tukeva aamupala.

Tallin yhteydessä palveleva leirikioski on avoinna jokaisen leirin aikana. Sieltä voit halutessasi ostaa pientä naposteltavaa.

TÄRKEÄÄ: Ilmoittaudu leirille sähköpostiin: johanna.borgelin@gmail.com. Kerro sähköpostissa leiriläisen koko nimi, ikä, mahdollinen erityisruokavalio, ratsastuskokemus. Varausmaksu lähetetään ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin. 

HUOM! Kaikki leirimme alkavat ensimmäisenä päivänä klo 10 ja päättyvät viimeisenä leiripäivänä n. klo 15.30, ellei toisin ilmoiteta. Poikkeus 3,5 päivän leirit, jotka päättyvät jo klo 12.00 heti aamupäiväratsastuksen jälkeen. Pyrimme päättämään leirit laitumelle ratsastukseen. Leirikilpailut järjestetään poikkeuksellisesti jo edellisenä päivänä ja kuva/videokooste lähetetään koteihin.

Lähetämme ennen leirin alkua leirikirjeen, jossa on tarkempaa infoa leiriin liittyen. 

Ikäraja leireille on 7 vuotta, ellei erikseen toisin mainita. Jokaiselle leirillemme mahtuu max 8 osallistujaa. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 14 vrk ennen leirin alkua. Maksuja ei palauteta peruutuksen vuoksi, mutta sairaustapauksessa voit saada hyvityksen maksuista toiseen leiriin tai irtotunteihin puolen vuoden sisällä. 

Leiriläisemme ovat vakuutettuja RYHMÄTAPATURMAVAKUUTUKSELLA!

* Edellisen kesän leiriläiset ovat oikeutettuja yhteen ilmaiseen 1h ratsastukseen sovitusti kentällä tai maastossa helmi-maaliskuun 2021 aikana. Varaa ajoissa oma paikkasi iltatunneiltamme tai kysy lähteviä maastoja.

* Tammikuun 2021 loppuun mennessä varatuista leireistä saat -10%:n alennuksen. 

* Samasta taloudesta tuleville annamme myös -10%:n alennuksen (yksi alennus/talous, alennuksia ei voi yhdistää toisiin alennuksiin )

Edellisvuosina leirimme ovat täyttyneet jo alkuvuodesta, olethan siis nopea ja varmistan oman paikkasi suosituilta leireiltämme!

Tervetuloa tekemään vuoden 2021 leirikesästämme ikimuistoinen!

Leiri 1. 

7.-11.6 (5 pv) - Sopii enemmän ratsastaneille.  (TÄYNNÄ)

Leiri 2.

14.-18.6  (5pv) Sopii enemmän ratsastaneille. (TÄYNNÄ)

Leiri 3.

21.-23.6  (3pv) Sopii perustaidot omaaville ratsastajille. (TÄYNNÄ)

Leiri 4.

28.6 - 1.7 (3,5pv) Sopii alkeis-perustaidot omaaville ratsastajille. (TÄYNNÄ)

Leiri päättyy torstaina klo:12.00

Leiri 5.

5.-6.7 (2 pv) Sopii aloittelijoille (3)

Leiri 6.

2.8 - 5.8 (4pv) Este- ja maastoleiri.  Sopii enemmän ratsastaneille. (1)

 

Suluissa vapaat paikat.

Hinnat:

  • 5 päivää: 525 e/hlö, varausmaksu 100 e.
  • 4 päivää: 450 e/hlö, varausmaksu 100 e
  • 3,5 päivää: 400 e/hlö, varausmaksu 100e.
  • 3 päivää: 350 e/hlö, varausmaksu 100 e.
  • 2,5 päivää (pe ilta-su): 315€, varausmaksu 100 e.
  • 2 päivää: 270 e/hlö, varausmaksu 100 e.
  • 1 päivä: 120 e/hlö,varausmaksu 50 e.

Huom! Mikäli sinulla on erityisruokavalio lisäämme leirinhintaan +30€

Leiri toteutuu vähintään 5 leirililäisellä.

TÄRKEÄÄ: Ilmoittaudu leirille sähköpostiin: johanna.borgelin@gmail.com. Kerro sähköpostissa leiriläisen koko nimi, ikä, mahdollinen erityisruokavalio, ratsastuskokemus. Varausmaksu lähetetään ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin. 

HUOM! Kaikki leirimme alkavat ensimmäisenä päivänä klo 10 ja päättyvät viimeisenä leiripäivänä n. klo 15.30, ellei toisin ilmoiteta. Poikkeus 3,5 päivän leirit, jotka päättyvät jo klo 12.00 heti aamupäiväratsastuksen jälkeen. Pyrimme päättämään leirit laitumelle ratsastukseen. Leirikilpailut järjestetään poikkeuksellisesti jo edellisenä päivänä ja kuva/videokooste lähetetään koteihin.

Lähetämme ennen leirin alkua leirikirjeen, jossa on tarkempaa infoa leiriin liittyen. 

Sydänkavion kautta on myös mahdollista vuokrata tilava (7 hlön) hirsimökki Väänteenjoen varrelta vain kivenheitto tallilta. Mökissa tilavat oleskelutilat, iiiiiso terassi joelle, sauna, moottorivene, ulkohuussi, laituri, sähköt. Juomavesi kanistereilla, pesuvesi saunalle pumpulla joesta. Voit suunnitella oman ratsastusleirin ja majoittua omassa rauhassa vaihtoehtoisesti omin eväin tai ruokapalvelun kera =) Kysy tarjousta !