Hevoskesä 2022

Sydänkavion kahdeksas leirikesä! Olitpa sitten pieni tai jo vähän isompi ratsastaja, vasta-alkaja tai pidemmälle edennyt, olet lämpimästi tervetullut mukaan.

Kaikilla leireillämme hevostellaan monipuolisesti; harjoitellaan issikoiden askellajeja, huristellaan maastossa tason mukaan, joka päivä leiriläiset pääsevät osallistumaan päivittäiseen tallin- ja hevosen ylläpitoon ja hoitoon , harjoitellaan tasapainoa tempputunnilla sekä opetellaan hevosmiestaitoja. Voimme järjestää toiveesta estetunnin, yömaaston ja kärryajelua. Agility ja Match-show ovat myös suosittua leiritouhua. Lisäksi jokaisella leirillä mahdollista myös askarrella, mikäli vaikka säät sateiset. Leirin aikana järjestämme myös leirikasteen, johon osallistuminen on vapaaehtoista. Jokaisella leirillä pidämme myös leikkimielisen leirikisan. 

Tallillamme on säiden salliessa mahdollisuus uida sekä uittaa shettiksiämme Väänteenjoen rannassa, joten otathan uimapuvun mukaasi. Mukaan tulee pakata myös ratsastukseen sopivat varusteet sekä vaihtovaatteet, makuupussi ja/tai petivaatteet, oma aluslakana ja tyynyliina, pyyhe ja omat hygieniatarvikkeet ja mahdolliset lääkkeet. Aurinkoisen sään varalta on hyvä ottaa mukaan oma juomapullo, aurinkosuojavoidetta ja hattu, ja paarmojen/hyttysten varalta ötökkäkarkoite.

Leirillä otamme leirikuvat oman suosikkihepan kanssa ja kuvaan saa mielellään ottaa "kuvausvaatteet", esim. peruukkia, kesämekkoa, naamiaisasua, ihan mitä itse haluaa =) 

Leirihintaan kuuluu majoitus, aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala (huom! ensimmäisenä päivänä ei aamiaista, eikä viimeisenä päivänä päivällistä/iltapalaa). Poikkeuksena 3,5 päivän leirit jotka päättyvät jo klo:12.00, silloin vain tukeva aamupala.

Tallin yhteydessä palveleva leirikioski on avoinna jokaisen leirin aikana. Sieltä voit halutessasi ostaa pientä naposteltavaa.

TÄRKEÄÄ: Ilmoittaudu leirille: www.hopoti.com

HUOM! Kaikki leirimme alkavat ensimmäisenä päivänä klo 10 ja päättyvät viimeisenä leiripäivänä n. klo 15.30-16.00, ellei toisin ilmoiteta. Poikkeus 3,5 päivän leirit, jotka päättyvät jo klo 12.00 heti aamupäiväratsastuksen jälkeen.  Hopotista näet tarkat aloitus ja lopetusajat.

Ikäraja leireille on 7 vuotta, ellei erikseen toisin mainita. Jokaiselle leirillemme mahtuu max 8 osallistujaa. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 14 vrk ennen leirin alkua. Maksuja ei palauteta peruutuksen vuoksi, mutta sairaustapauksessa voit saada hyvityksen maksuista toiseen leiriin tai irtotunteihin puolen vuoden sisällä. 

Leiriläisemme ovat vakuutettuja RYHMÄTAPATURMAVAKUUTUKSELLA!

* Edellisen kesän leiriläiset ovat oikeutettuja yhteen ilmaiseen 1h ratsastukseen sovitusti kentällä tai maastossa helmi-maaliskuun 2022 aikana. Varaa ajoissa oma paikkasi iltatunneiltamme tai kysy lähteviä maastoja.

* Tammikuun 2022 loppuun mennessä varatuista leireistä saat -10%:n alennuksen. 

* Samasta taloudesta tuleville annamme myös -10%:n alennuksen (yksi alennus/talous, alennuksia ei voi yhdistää toisiin alennuksiin )

Edellisvuosina leirimme ovat täyttyneet jo alkuvuodesta, olethan siis nopea ja varmistan oman paikkasi suosituilta leireiltämme!

Tervetuloa tekemään vuoden 2022 leirikesästämme ikimuistoinen!

Leiri 1. 

6.-9.6 (3,5 pv) Este- ja maastoleiri, jatko-edistyneet, 410€  (8)

Leiri 2.

13.6  Päiväleiri, kaikentasoisille, 90€ (10)

Leiri 3.

15.-17.6 Baanaleiri, kokeneet, 370€ (8)

Leiri 4.

18.6 Estepäiväleiri  klo:10-17.30 

1.alkeis ryhmä (5), 2.kokeneiden ryhmä (5)

Sopii kaikentasoisille, 120€

Leiri 5.

20.-22.6 Este- ja maastoleiri, perustaso, 370€  (8)

Leiri 6.

27. - 29.6 Toiveleiri, perus-jatkotaso , 370€ (8)

Leiri 7.

30.6 Päiväleiri, kaikentasoisille, 90€ (10) 

Leiri 8.

1.7 Baanakurssi , kokeneet, 150€ (8)

Leiri 9. 

4.-5.7 Alkeisleiri, 270€ (8)

Leiri 10.

7.7 ja 8.7 Estepäiväleiri, perus-jatkotaso, 220€ (10)

Leiri 11.

3.-5.8 Toiveleiri, jatko-edistyneet, 370€ (8)

Suluissa vapaat paikat.

Huom! Mikäli sinulla on erityisruokavalio lisäämme leirinhintaan +30€

Leiri toteutuu vähintään 5 leirililäisellä.