Pääsiäisleiri  - Leiri sopii kaikentasoisille. Ohjelma suunnitellaan yhdessä leiriläisten kanssa ja leiriläisten tason mukaan. Joka päivä 2 hevosaktiviteettia(kärryttelyä, poniagilityä, irtohypytystä, tempputunti, tandemratsastusta ym, ym),joista vähintään toinen on ratsastus. Illalla palju (säävarauksella) ja kotahetki. Hinta sisältää täysylläpidon leirin aikana. Leiri alkaa sunnuntaina klo:11.00 ja päättyy maanantaina klo:17.00. Hinta: 190€(sis.alv)

 

Leirihintaan kuuluu majoitus, aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala (huom! ensimmäisenä päivänä ei aamiaista, eikä viimeisenä päivänä päivällistä/iltapalaa).

Tallin yhteydessä palveleva leirikioski on avoinna jokaisen leirin aikana. Sieltä voit halutessasi ostaa pientä naposteltavaa.

Ikäraja leireille on 7 vuotta, ellei erikseen toisin mainita. Jokaiselle leirillemme mahtuu max 8 osallistujaa. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 14 vrk ennen leirin alkua. Maksuja ei palauteta peruutuksen vuoksi, mutta sairaustapauksessa voit saada hyvityksen maksuista toiseen leiriin tai irtotunteihin puolen vuoden sisällä.  Leiriläisemme ovat vakuutettuja RYHMÄTAPATURMAVAKUUTUKSELLA!

Leirit toteuvat mikäli vähintään 4 osallistujaa / leiri.

Kaikki Talven ja kevään leirit

alkavat ensimmäisenä päivänä klo:11.00 ja

päättyvät viimeisenä päivänä klo:17.00

Hintaan sisältyy 2 x ratsastusta/muuta touhua hevosten kanssa toiveiden mukaan/päivä,

heppa-aiheinen askartelu,

ohjattua toimintaa aamusta iltaan ruokalepoa lukuunottamatta ;)

sekä täysylläpito.