Biolight Equine -

Pulsoitua puna- ja infrapunavaloa

Biolight on lääkintätekninen tuote, joka tuottaa pulsoitua punavaloa ja lähi-infrapunavaloa. Valon aallonpituudet ja syketaajuudet vaihtelevat eri ohjelmissa tavoitellusta vaikutuksesta riippuen.

Biolightilla saa apua useaan eri tilanteeseen. Vammat tulee kuitenkin tutkituttaa eläinlääkärillä diagnoosin saamiseksi ennen Bioligth -hoitojen aloittamista.
Hoitojen avulla toipuminen nopeutuu puolella.

Verenkierto lisääntyy

Biolightin pulsoitu valo lisää huomattavasti verenkiertoa käsitellyssä ruumiinosassa. Verisuonet laajenevat ja päästävät näin lävitseen suuremman määrän verta.

Veri tuo mukanaan happea

Veri tuo mukanaan happea, joka on ehdottoman välttämätöntä kaikelle parantumiselle ja normaalille solutoiminnalle.
Happi + Energia  =  Jopa puolet nopeampi toipuminen.

KÄYTTÖ:

1) Valmisteleva hoito ennen harjoituksia tai kilpailua
Biolight valmistelee lihaksia, lisää verenkiertoa joka lisää energiaa ja hapen kulkua ja auttaa näin voiman tuotossa sekä kestävyydessä. Hoitoaika 10-20 minuuttia.

2) Nivel ja jännetulehdukset
Tulehdukset ovat hyvin yleisiä kilpahevosten keskuudessa. Biolight vähentää tehokkaasti tulehdusta, lievittää kipua ja poistaa turvotusta.

3) Jänne- ja hankosidevammat
Jännevammat ovat myös yleisiä ja hankalasti parantuvia. Biolight vähentää tehokkaasti tulehdusta, lievittää kipua ja poistaa turvotusta.

4) Lihaskipu ja jäykkyys
Biolight vähentää tulehdusta lihaksissa, lievittää kipua ja rentouttaa.

5) Haavat
Lyhyin hoito-ohjelma kestää vain 4,5 minuuttia. Haavahoidoilla on uskomaton vaikutus. Kliinisissä tutkimuksissa on osoitettu että menetelmä voi parantaa haavoja jopa 70% nopeammin kuin perinteiset hoidot.

6) Turvotus
Biolight Drainage 1 ohjelma poistaa tehokkaasti turvotusta.

7) Ihon infektiot
Riviä? pälvisilsaa? Karvatupen tulehdus?
Biolight hoitaa enemmistön iho-ongelmista stimuloimalla immuunijärjestelmää ja vähentäen tulehdusta.

Hoitokohteena voivat olla ihmiset, hevoset, koirat, kissat, lehmät, siat ja muut kotieläimet.

(Vuokraushinnat:

  •  60€ / vrk
  • 190€ / viikko
  • 290 € / 2 viikkoa
  • 470 € / kk)

Tällähetkellä vuokraan Bioligt-laitetta vain niin, että tulen itse hoitamaan.

Katso lisää tuotteen kotisivuilta :  http://www.biolight-equine.fi/

Hevosesi parhaaksi - Chia de Gracia

Olen Chia de Cracian tuotteiden jälleenmyyjä. Kauttani saat tilattua laajan valikoiman tuotteita hevosesi hyvinvointiin.

Chia de Gracia

Kauttani voit tilata Chia de Gracian tuotteita hevoselle, mm. bentoniittisavea, ruusunmarjarouhetta ja chia-siemeniä. Lisätietoja: http://www.chiadegracia.fi 

Bentoniittisavi

Bentoniittisavi on emäksinen ja hyvin mineraalipitoinen maajauhe, jolla on elimistöä puhdistava vaikutus. Se imee elimistöstä ja suolistosta raskasmetalleja, kuona-aineita sekä haitallisia bakteereja ja kuljettaa ne mukanaan ulos kehosta. Bentoniittisavi tasapainottaa suoliston ph:ta ja bakteerikantaa. Bentoniitti on ruokintakalkkia tehokkaampi vaihtoehto, joka ei menetä voimaansa vatsahappojen vaikutuksesta. Bentoniittisavi ei pilkkoudu elimistössä eikä elimistö kykene käyttämään sitä ravinnoksi. Sopii esimerkiksi hevosille, jotka liian happaman ph:n vuoksi kärsivät sitkeästä ja jatkuvasta ripulista, tai joilla on vaikeasti paranevia rupia tai riviä.

Annostus hevonen: 1 rkl vuorokaudessa 1-2 kertaa päivässä hyvin sekoitettuna runsaaseen määrään vettä. Saven sekaan voi sekoittaa esimerkiksi chiaa ja nesteen voi lisätä muun rehun sekaan. Voit myös odottaa savisakan laskeutumista pohjalle ja käyttää pelkän "saviveden". Valmistettu Suomessa. Alkuperä: Yhdysvallat.

Jauhettu ruusunmarja (Rosa Canina)

Ruusunmarja sisältää runsaasti luonnollisia vitamiiniyhdisteitä, B-, C- ja P-vitamiinia sekä öljyä, jossa on tärkeitä öljyliukoisia A-, D- E- ja K-vitamiineja. Ruusunmarja sisältää runsaasti aminohappoja, ja sen sisältämä magnesium auttaa mm. lihaskramppeihin. Ruusunmarjassa on myös kuitua, mineraaleja, hivenaineita, betakaroteenia, antioksidantteja, pektiiniä ja rikkiä, jotka edistävät kehon hyvinvointia. 

Ruusunmarja auttaa tehokkaasti vähentämään nivelkipuja sekä lisäämään ja ylläpitämään nivelten liikkuvuutta. Sopii hyvin käytettäväksi nivelvaivoihin yhdessä nokkosen ja MSM:n kanssa. Erityisesti kovassa rasituksessa oleville ja vanhoille hevosille ruusunmarja on tehokas lisäravinne.

Annostus hevonen: 1 - 3 rkl /vrk. 100% kuivattu ja jauhettu ruusunmarja, ei lisäaineita.

Huom! Ruotsin ravikilpailuiden lääkintäohjeessa on asetettu lisääntyvässä määrin varoaikoja monille myös luonnonvaraisina kasvaville yrteille, kuten ruusunmarjalle ja valerianalle. Jos kilpailet ulkomailla, tutustu hyvissä ajoin ko. maan dopingsäädöksiin ja varoaikoihin. www.fei.org.